MENU

Fun & Interesting

நம் குறைகளுக்கு செவி மடுக்கும் தாய் வாராஹி வழிபாடு | வீட்டில் படம்/சிலை வைத்து வழிபடலாமா?

Athma Gnana Maiyam 801,897 2 years ago
Video Not Working? Fix It Now

வாராஹி மூல மந்திரம்: ஆவாஹனம் செய்ய ஓம் க்லீம் வராஹ முகி ஹ்ரீம் ஸித்தி ஸ்வரூபிணி ஸ்ரீம் தன வசங்கரி தனம் வர்ஷய ஸ்வாஹ: Varahi Moola Mantram Om Kleem Varaha muki hreem sithi swaroopini Shreem thana vasangari thanam varshaya swaha வாராஹி காயத்ரி மந்திரம்: 108 முறை படிக்க ஓம் மஹிஸத்வஜாயை வித்மஹே தந்தஹஸ்தாயை தீமஹி தன்னோ வாராஹீப் பிரச்சோதயாத் Varahi Gayathri Mantram Om Mahishadhwajayai Vidmahe, Dandahastayai Dhimahi, Tanno Varahi Prachodayat வாராஹி மஹா மந்திரம் ஓம் ஐம் ஹ்ரீம் ஸ்ரீம் ஐம் க்லெளம் ஐம் நமோ பகவதி வார்த்தாளி வார்த்தாளி வாராஹி வாராஹி வராஹமுகி வராஹமுகி அந்தே அந்திணி நம: ருந்தே ருந்தினி நம: ஜம்பே ஜம்பிணி நம: மோஹே மோஹினி நம: ஸ்தம்பே ஸ்தம்பினி நம: ஸர்வதுஷ்ட ப்ரதுஷ்டானாம் ஸர்வேஷாம் ஸர்வ வாக்சித்த சக்ஷீர் முக கதி ஜிஹ்வா ஸ்தம்பனம் குரு குரு ஸீக்ரம் வஸ்யம் ஐம் க்லெளம் ட: ட: ட: ட: ஹீம் அஸ்த்ராய பட் Varahi Maha Mantram Om Aim Hreem Shreem Aim Gloum Aim Namo Bhagavathi Varthali varthali Varahi varahi varahamuki varahamuki Anthe Anthini Namaha Runthe Runthini Namaha Jambe jambini namaha Mohe Mohini Namaha Sthambe Sthambini Namha Sarvadushta Pradhushtaanaam Sarveshaam Sarva Vaak Sidha Sakshur Mukagadhi Jihwa Sthambanam Kuru Kuru Seegram Vasyam Aim Kloum Taha Taha Taha Taha heem ashthraya phat - ஆத்ம ஞான மையம்

Comment