MENU

Fun & Interesting

Vaarahi Moola Manthra || வாராஹி மூல மந்திரம் ( 108 times ) - Saradha Raaghav

Saradha Raaghav 4,046,949 3 years ago
Video Not Working? Fix It Now

Varahi Moola Mantra in English Lyrics  Om Aim Hreem Shreem Aim Gloum Aim Namo Bhagavathi Varthali Varthali Varahi Varahi Varahamuki Varahamuki Anthe Anthini Namaha Runthe Runthini Namaha Jambe Jambini Namaha Mohe Mohini Namaha Sthambe Sthambini Namaha Sarvadusta Pradustanaam Sarvesaam Sarva Vaak Sidha Sakchur Mukagathi Jihwa Stambanam kuru Kuru Seegram Vasyam Aim Gloum Taha, iTaha, thaha, Thaha Hum Astraya phat || வாராஹி மூல மந்திரம்  ஓம் ஐம் க்லெளம் ஐம் நமோ பகவதீ வார்த் தாளி . வார்த்தளி வாராஹி வாராஹமுகி வராஹமுகி அந்தே அந்தினி நம : ருத்தே ருந்தினி நம : ஜம்பே ஜம்பினி நம : மோஹே மோஹினி நம : ஸதம்பே ஸ்தம்பினி நம: ஸர்வ துஷ்ட ப்ரதுஷ்டானாம் ஸ்ர்வே ஷாம் ஸர்வ வாக் சித்த சதுர்முக கதி ஜிஹ்வாஸ்தம் பனம், குரு குரு சீக்ரம் வச்யம் ஐம்க்லெளம் ஐம் ட:ட:ட:ட:ஹும் அஸ்த்ராயபட்

Comment